Dit zijn wél bijzondere verjaardagscadeaus om te geven

Soms zijn er mensen in je leven, die je al heel erg lang kent. Je beste vriendin, je vader, je echtgenoot, je zwager of je zus. Je geeft hen meestal op meerdere momenten cadeaus, denk aan kerst, een bruiloft, met vaderdag, verjaardagen of gewoon zomaar. Soms kan het dan wel eens lastig zijn om een keer iets nieuws te verzinnen. Je wilt een keer een bijzonder cadeau geven, maar je hebt even geen inspiratie. Heb je wel eens aan deze cadeaus gedacht? Hopelijk zit er iets leuks voor je bij.

Een cadeau voor een goed doel

Er bestaan webshops van goede doelen, die hun eigen producten verkopen. Dierentuinen verkopen vaak knuffels en andere leuke items, waarbij ze de opbrengsten gebruiken voor het voeden van de dieren. Er bestaan ook andere stichtingen die cadeaus verkopen om geld aan arme mensen of verlaten dieren te geven. Soms kan je zelfs op afstand een dier of zelfs een kind adopteren. Je geeft dan maandelijks geld aan de stichting, waarbij dat rechtstreeks naar het dier of het kind gaat. In het geval van een kind adopteren op afstand, daar kan je vaak ook brieven mee schrijven of filmpjes naartoe sturen. Tevens kan je ook gezinnen in Afrika een kip of een geit schenken, waarbij zij kunnen leven van de eieren of van de melk. Geef een bijzonder cadeau en doe tevens iets goeds voor de wereld.

Aparte drankjes

Heb je wel eens gehoord van gefermenteerde thee, oranje wijn of fruitig bier met de naam de Eeuwige Jeugd? Als je weet dat iemand van wijn of bier houdt en je wilt een keer iets anders geven dan een standaard bierpakket, dan zou je daar eens naar kunnen kijken. Zo kan je oranje wijn of Kombucha kopen, maar ook bier met namen als Conjo, Gladjanus, Bullebak of Lellebel. De ingrediënten van deze drankjes zijn daarnaast op zijn minst uitdagend te noemen. Dat is pas een stoer drankpakket. Daag de jarige uit om zijn horizon te verbreden.   

Een bijzonder dagje uit

Een dagje uit is wellicht niet heel spectaculair of apart om te geven, maar het is wel een herinnering die je nooit zal vergeten. Ga eens een dagje uit met de jarige. Naarmate je ouder wordt, zal je merken dat je steeds meer spullen om je heen hebt verzameld. Daarom is een herinnering ook wel eens leuk om te krijgen. En wil je toch graag iets fysieks erbij geven, dan kan je natuurlijk mooie foto’s maken en een fotoboek cadeau geven. Dat wordt gezellig. 

Geef een reactie