Op zoek naar opslagruimte Den Haag? Zoek niet verder!

Den Haag is een schitterende stad waar je graag je dag doorbrengt. Dat ontdekken steeds meer mensen en daardoor wordt het steeds drukker in deze mooie stad. Dat is, natuurlijk, goed nieuws als jij een winkel hebt in het centrum, maar het kan ook zorgen voor logistieke problemen. Want hoe bewaar je je voorraden? In de winkel? Dat is geen goed idee. Je winkelruimte is duur en je wilt deze niet voor de helft moeten ombouwen tot magazijn. Zeker nu, met de drukke Sinterklaas- en Kerstperiode op komst zul je een andere oplossing moeten vinden. En die is er. Opslagruimte Den Haag is er ook voor jouw bedrijf. Je kunt in Opslagruimte Den Haag jouw goederen laten leveren en ze op laten slaan.

Waarom is Opslagruimte Den Haag nog meer een goed idee?

In Den Haag gelden tegenwoordig ook de strengere milieuregels. Daardoor wordt het voor transporteurs onmogelijk om de binnenstad te bereiken met de dieselvrachtwagens die ze gewoonlijk hiervoor gebruiken. Door je spullen te laten leveren bij Opslagruimte Den Haag zorg je ervoor dat de transporteur toch kan lossen en dat jij je voorraden toch altijd bij de hand hebt. Opslagruimte Den Haag kan er zelfs voor zorgen dat jouw items in jouw winkel geleverd worden. En dat is goed nieuws!

Ook cross docking wordt steeds belangrijker

Dat is natuurlijk vanwege die nieuwe milieuregels. Emissieloos rijden is voor veel vrachtvervoerders nog toekomstmuziek en dus is het wel zo handig dat je bij Opslagruimte Den Haag ook terecht kunt voor cross docking transport. Dat is mogelijk omdat de locatie van Opslagruimte Den Haag aan de rand van de stad te vinden is. Je hoeft dus niet meer met die grote, zware vrachtwagens de stad in. Dat scheelt veel ongemakken en kan ervoor zorgen dat het wagenpark een stuk effectiever kan worden gebruikt.

Dat klinkt handig, waar vind ik meer informatie?

Of je nu je voorraad wilt opslaan aan de rand van de stad of gebruik wilt maken van de cross docking faciliteiten, je vindt meer informatie via een van bovenstaande links. Je zult verbaasd staan over alle mogelijkheden die deze locatie biedt en ook over de kosten die het gebruik maken van deze locatie met zich meebrengt. Deze kosten vallen namelijk alleszins mee. Zeker wanneer je ook nog bedenkt dat je ruimte overhoudt in je winkel om je klanten nog meer van jouw mooie producten te kunnen aanbieden. Vraag vrijblijvend informatie aan en zie wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Geef een reactie