Trainen door te roeien

Het trainen op de roeitrainer zorgt er vooral voor dat je hart-longen in conditie zal verbeteren. Wanneer je kijkt naar je spieren zie je dat vooral de beenspieren en de armen worden getraind. Wanneer je weinig tot niets hebt gedaan aan conditie en spiertraining zal een roeitraining alleen maar voordelen hebben voor je rug. Dit geld ook voor de buikspieren. Mensen die beter getraind zijn zullen qua versterking van spieren het meest profijt hebben voor de beenspieren. Als je verkeerd roeit op de roeitrainer kun je problemen krijgen met je rug. Een goede begeleiding in het begin van het roeitrainen is noodzakelijk. Goede adviezen kun je het beste maar opvolgen.

Zelf een roeitrainer aanschaffen

Wil je elke dag op de roeitrainer maar heb je geen tijd regelmatig naar de sportschool te gaan, dan is het ideaal om zelf zo’n apparaat aan te schaffen. Fitnessapparaat.nl heeft roeitrainers in allerlei prijsklassen en topmerken. Een aantal professionele merken die Fitnessapparaat.nl in voorraad heeft zijn;

  • First Degree Fitness
  • Waterrower
  • Kettler
  • Proform en Tunturi

Stuk voor stuk roeitrainers die jou een topprestatie laten leveren.

First Degree Fitness
Roeiapparaten uit de serie van First Degree zijn aan te schaffen in verschillende prijsklassen. Vanaf 900 euro ben je al in het bezit van een prima roeitrainer. De First Degree Fitness Laguna Rower is een wat duurder roeiapparaat, maar wel met alle ins en outs die een professioneel fitnessapparaat in zich moet hebben. Het kost dan wel wat maar dan ben je ook verzekerd van een geweldige roeitrainer!

Kijk voor meer inspiratie op de desbetreffende website.