Fitness schoenen

Ongeacht wat mensen in de sportschool doen, werken de meesten gewoon in loopschoenen. Sportschoenen variëren in materialen en design ook hoe ze zijn gemaakt. Deskundig advies en een veelzijdig aanbod aan fitness schoenen vind je bij Gorillawear.com

 

Powerliften

Aan te raden zijn laag-profiel schoenen: minimale schoenen voor een meer stabiele basis zorgen voor een nauwer contact met de grond. Dit betekent dat de hielen en middenvoet in de vloer zich vastzet, zodat de bilspieren en hamstrings efficiënter getraind worden.

 

Spinnen

Kies een schoen met een vaste zool die de kracht vanuit de beenspieren rechtstreeks aan het pedaal heeft. Als de zool te zacht is, absorbeert de schoen macht en komt de efficiëntie in het gedrang. De hiel moet knus zitten en de tenen hebben speelruimte nodig.

 

Loopband

Tijdens het lopen is de voet amper in contact met de grond. Als je niet snel kan stabiliseren, leidt dit snel tot pijn of blessures.
De oplossing? Een iets dunne, lichtgewicht en flexibele fitnessschoen.

De allround sportschoen

De allround sportschoenen lijken wat op tennis schoenen, flexibel en comfortabel genoeg en duurzaam genoeg voor dagelijks gebruik. En ze zijn bedoeld voor wie graag in de fitness gebruik maakt van diverse sporten. Gorilla Wear heeft fitnessschoenen die prestaties, kwaliteit en design combineren. Deze premium kwaliteit schoen ziet er niet alleen goed uit dat het is ook zeer functioneel. Ze hebben speciale zolen, waardoor ze licht aan de voeten zitten.